machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

Marti, 20 Mai 2014

Vodafone România are cu 100.000 de clienţi mai mult decât anul trecut

vodafone_2.jpgVodafone România a înregistrat 8.185.680 de clienţi ai serviciilor mobile la 31 martie 2014, în creştere cu 104.390 faţă de anul trecut, se arată într-un raport care vizează principalii indicatori financiari pentru anul fiscal 2013/2014, corespunzând perioadei 1 aprilie 2013 - 31 martie 2014.
Veniturile companiei din servicii pentru întregul an financiar 2013/2014 au fost de 703,7 de milioane de Euro, în scădere cu 0,9% faţă de anul trecut, în principal din cauza scăderii tarifelor de terminare.

Luni, 19 Mai 2014

Dacia estimează o scădere a producției cu 20.000 - 30.000 de mașini în 2014

dacia_98.jpgCompania Dacia estimează o scădere a producției cu 20.000 - 30.000 de mașini în 2014 comparativ cu anul anterior, din cauza mutării la uzina Renault din Tanger (Maroc) a unei părți a producției modelului Sandero.
După recordul de aproape 343.000 de automobile produse în 2013, Dacia estimează o producție de 310.000-320.000 de unități în 2014, a declarat luni, la o conferință de presă la Pitești, președintele director general al Dacia, Nicolas Maure.

Joi, 15 Mai 2014

Visa Europe a lansat o campanie de informare privind utilizarea cardurilor de firmă

visa_1.jpgVisa Europe, împreună cu băncile membre din România, a lansat o campanie de informare şi educare dedicată IMM-urilor privind modul în care utilizarea cardurilor de firmă (carduri business) poate facilita gestionarea cheltuielilor companiilor şi contribuie pe termen lung la reducerea economiei subterane.
Campania de informare “Afacerea ta merge mai uşor cu cardul de firmă!” se desfăşoară în perioada 1 mai - 31 august cu sprijinul Departamentului pentru IMM, Mediu de afaceri şi Turism şi al Oficiului Naţional al Registrului Comerţului. Campania este susţinută şi de organizaţii patronale precum Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR).


Miercuri, 14 Mai 2014

Duster, Logan și Sandero, în topul celor mai bine vândute mașini în Rusia, în aprilie

dacia_65.jpgModelele Duster, Logan și Sandero s-au situat, în aprilie, în topul celor mai bine vândute 25 de mașini în Rusia, conform datelor publicate marți de Association of European Businesses (AEB).
Luna trecută, pe primul loc în topul celor mai bine vândute mașini în Rusia s-a situat modelul Lada Granta (cu 13.077 unități), fabricat de AvtoVAZ. Pe locul patru, cu 7.606 unități, a fost modelul Duster, în timp ce locurile 11 și 12 au fost ocupate de modelele Logan și Sandero, cu 3.796 vehicule fiecare. Duster, Logan și Sandero sunt fabricate de Renault.

Miercuri, 14 Mai 2014

NETOPIA mobilPay a procesat peste 800.000 tranzacții în primul trimestru al anului

netopia-mobilpay.jpgNETOPIA mobilPay, lider local în domeniul plăților mobile şi unul dintre cei mai importanţi procesatori de plăţi online cu cardul din România, a procesat în primul trimestru al anului 810.000 tranzacții, cu circa 40% mai multe decât în primul trimestru al lui 2013.
Creșterea raportată de companie se datorează atât apetitului evident al românilor pentru plățile online și mobile, dar și atragerii a peste 200 de noi comercianţi în platforma de plăţi în primele trei luni ale anului în curs.

Miercuri, 14 Mai 2014

Little Texas - O parte din America, în Iași!

littetexas.jpgSimbol al spiritului și stilului de viață american în Iași, complexul turistic Little Texas este o lume aparte, în care se îmbină armonios ospitalitatea caldă, savoarea preparatelor Tex-Mex și decorul inspirat de viața aventuroasă a Vestului Sălbatic. Little Texas oferă servicii de cazare, restaurant și organizare de evenimente la standarde de 4 stele, cu facilități și beneficii speciale pentru fiecare oaspete.


Vineri, 09 Mai 2014

5 milioane de automobile au fost produse la Mioveni

duster_cinci_milioane.pngUzina Vehicule Dacia de la Mioveni a marcat, pe 6 mai, producţia a 5 000 000 de vehicule.
Automobilul care a ieşit de pe liniile de fabricaţie este un model Duster 4x4, versiunea Lauréate, echipat cu motorul 1.6 16V, 105 CP, de culoare bleu navy şi va fi livrat unui client din România.

Joi, 08 Mai 2014

OMV Petrom, compania anului la Gala Premiilor Capital

premii_capital.jpgCompania OMV Petrom, care a înregistrat în 2013 un profit net de peste un miliard de euro și a fost cel mai mare contribuabil la bugetul de stat, cu o sumă de 10 miliarde de lei, a fost desemnată "compania anului" la ediția 2014 a Galei Premiilor Capital.
Cea mai bună companie din industrie a fost aleasă compania Dacia, cel mai mare exportator al României la 15 ani de la privatizare, cea mai bună companie din domeniul construcțiilor și afacerilor imobiliare a fost desemnată New Europe Property Investments (NEPI), cel mai activ investitor imobiliar în România în perioada crizei, cu două tranzacții însumând 140 milioane euro în 2013, iar Dedeman a câștigat premiul la categoria cea mai bună companie din retail, fiind compania care s-a extins în perioada crizei economice în România de la 13 centre comerciale de bricolaj în 2008 la 37 de unități în prezent.

Miercuri, 30 Aprilie 2014

Twitter, pierdere de peste 132 milioane dolari în primul trimestru

twitter2.jpgTwitter a raportat o pierdere de 132,4 milioane de dolari pentru primul trimestru al acestui an, de aproape 5 ori mai mare faţă de pierderea din perioada corespunzătoare a anului trecut, pe fondul unei încetiniri a creşterii numărului de utilizatori.
Acţiunile Twitter s-au prăbuşit cu până la 11% în prelungirea şedinţei de tranzacţionare pe bursa de la New York, la cel mai redus nivel de la listarea companiei la bursă, în 6 noiembrie, potrivit Bloomberg.

focality

Vineri, 25 Aprilie 2014

Pirelli Tyres România are un nou manager

pirelli_2.jpgNoul CEO pentru Pirelli Tyres România este Giuliano Menassi, care îl înlocuieşte pe Giuseppe Cangelosi, se arată într-un comunicat de presă al companiei.
Giuliano Menassi, noul manager al Pirelli România, îşi păstrează şi actuala poziţie de conducere din cadrul Grupului Pirellii, aceea de Manufacturing Senior Vice President. În poziţia de CEO al Pirelli România Giuliano Menassi va fi secondat de Ayhan Guven, în calitate de Deputy Country Manager şi director industrial Pirelli Tyres România.<<<  Pagina 2 / 36  >>>


 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter