machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

Luni, 30 Iunie 2014

IMM-urile solicită îmbunătățirea legislației în domeniul instrumentelor de plată

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) a realizat în perioada 19 - 25 iunie 2014 o consultare ce vizează necesitatea şi modalităţile de îmbunătăţire a legislaţiei în domeniul instrumentelor de plată, sub forma unui sondaj derulat prin intermediul portalului www.immromania.ro şi la nivelul membrilor portalului şi ai CNIPMMR. Respondenţii acestui sondaj sunt în proporţie de 34,78% microîntreprinderi, 47,83% întreprinderi mici şi 17,39% întreprinderi mijlocii.

Luni, 30 Iunie 2014

Propunerile UEAPME privind dezvoltarea IMM-urilor și crearea de locuri de muncă în UE în perioada 2014-2016

Uniunea Europeană a Artizanatului şi a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii a realizat un document referitor la priorităţile pentru IMM-uri şi meşteşugari pentru următorul mandat al Comisiei Europene și Parlamentului European nou ales, care se confruntă cu o situație economică generală foarte dificilă, caracterizată printr-o creștere economică foarte limitată, rate ridicate ale șomajului - mai ales în rândul tinerilor - și restricții bugetare grave din cauza nivelului ridicat al datoriei publice şi private. Chiar dacă actuala abordare politică a manifestat unele îmbunătățiri, acestea nu sunt suficiente pentru a aduce Uniunea Europeană înapoi pe o traiectorie de creștere sustenabilă capabilă să creeze suficiente locuri de muncă pentru a reduce nivelul inacceptabil de mare al șomajului.

Marti, 24 Iunie 2014

ISPAL a inaugurat un nou proiect: “Mobilă la poarta fabricii”

ISPAL_TORT.jpgPARCUL INDUSTRIAL ISPAL lansează noi produse şi servicii. Cel mai recent şi inovativ proiect al companiei, MOBILA LA POARTA FABRICII, a fost inaugurat pe 20 iunie, în prezenţa partenerilor de afaceri, a colaboratorilor şi a clienților săi. Unicul Parc Industrial pentru mobilă şi amenajări din România aduce, prin acest nou concept, posibilitatea de personalizare, proiectare şi adaptare a mobilierului la cerinţele clientului. Produsele marca ISPAL vor fi apreciate pentru funcţionalitatea acestora, preţul corect, uşurinţa în montare şi calitatea finisajelor.


Luni, 02 Iunie 2014

Renault Twizy este disponibil în România

Renault_Twizy.jpgAvând un design complet inovator, un concept îndrăzneț şi ecologic, cvadriciclul 100% electric Renault Twizy este disponibil pentru clienţii din România la prețul de la 7.000 Euro TVA inclus, plus chiria lunară a bateriei.
Twizy se adresează tuturor celor care caută un vehicul ieşit din tipare, economic şi ecologic în aceeaşi măsură ce face ca agilitatea în trafic să devină un mod de viață.

Joi, 29 Mai 2014

BMW estimează că, până în 2019, China va ajunge cea mai mare piață pentru vehiculele electrice

bmw_9.jpgBayerische Motoren Werke AG (BMW) estimează că piața auto chineză va deveni cea mai mare din lume pentru vehiculele electrice datorită construirii stațiilor de reîncărcare și a angajamentului Guvernului de a reduce poluarea prin promovarea automobilelor ecologice, transmite Bloomberg.
BMW se alătură astfel producătorilor auto care aduc în China vehicule electrice, cum ar fi Volkswagen AG, Daimler AG și Tesla Motors Inc.

Joi, 29 Mai 2014

BCR a lansat asistentul financiar electronic pentru persoane fizice

asistent BCR.jpgBanca Comercială Română a lansat oficial, miercuri, serviciul Asistent Financiar BCR, aplicație online, cu cel mai complex motor de procesare automată a fluxului de venituri și cheltuieli din conturile clienților persoane fizice, care folosesc Click 24 Banking.


Joi, 29 Mai 2014

Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA și Harvard Health Publications au încheiat un parteneriat strategic pentru furnizarea de conținut medical premium

regina_maria_8.jpgRețeaua privată de sănătate REGINA MARIA anunță parteneriatul cu Harvard Health Publications - divizia editorială a Harvard Medical School - în vederea accesării conținutului medical creat de medicii din cadrul prestigioasei instituții.
Inițiativa este o premieră pentru România și vine în contextul în care mai mult de două treimi dintre pacienții români caută informații medicale pe website-uri specializate.

Marti, 27 Mai 2014

Centrul Expozitional ROMEXPO are un nou manager

romexpo.jpgÎncepând din 19 mai, noul Director General al ROMEXPO este Cătălin Trifu.
Cu o bogată experienţă în ceea ce priveşte organizarea de târguri şi expoziţii, Cătălin Trifu a lucrat peste 20 de ani în cadrul companiei ROMEXPO, ocupând funcţii variate în ierarhia instituţională.

Luni, 26 Mai 2014

Compania Tarom, desemnată ''Linia Aeriană a Anului 2014''

tarom3.jpgCompania Tarom a fost desemnată "Linia Aeriană a Anului 2014", în cadrul celei de-a șaptea ediții a Galei Premiilor de Excelență - cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, turismului și ospitalității din România, se arată într-un comunicat.
Compania Tarom a fost declarată câștigătoare din nouă companii aeriene finaliste.

focality

Vineri, 23 Mai 2014

Minute şi trafic de date în roaming incluse în abonamente Business RED de la Vodafone

convorbire.jpgVodafone România îmbogăţeşte portofoliul său de abonamente pentru companii, Vodafone Business Profiles. Clienţii dispun acum de minute, mesaje şi trafic de date în roaming incluse în toate pachetele RED, noi beneficii pentru toate planurile tarifare şi două noi abonamente.
Toţi clienţii business, noi şi existenţi, care optează pentru orice abonament RED se pot bucura şi în roaming de aceeaşi experienţă de navigare online, cu trafic de date inclus în pachetele RED, valabil în 45 de ţări, ce porneşte de la 250 MB pentru noul RED Start şi ajunge până la 2 GB cu noul pachet RED Top.Pagina 1 / 36  >>>


 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter