machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

Joi, 28 August 2014

CERT-RO anunță finalizarea setului de propuneri de politici publice, acte normative și proceduri în vederea prevenirii și combaterii criminalității informatice în cadrul proiectului “Sistemul național de combatere a criminalității informatice CyberCrime”

cyber_crime1.jpgCentrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică CERT-RO a urmărit ca prin implementarea proiectului “Sistemul național de combatere a criminalității informatice Cyber Crime”, Cod SMIS 37595, finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Dezvoltarea Capacității Administrative 2007-2013 să realizeze un cadru de lucru adecvat, în vederea creșterii capacității de formulare a politicilor publice și de realizare a unei mai bune reglementări și planificări strategice, prin consolidarea parteneriatelor atât la nivel inter-instituțional, cât și între instituțiile publice și reprezentanții altor domenii, interesați în combaterea criminalității informatice.

Miercuri, 27 August 2014

Activități distractive pentru copii în satul texan Kids Village!

little_texas_atelier.jpgÎn fiecare duminică, Little Texas Kids Village organizează ateliere creative cu specific western, pentru copiii cu vârsta de peste 5 ani.
La Texas Creative Kids, copiii vor învăța cum să fie cowboy adevărați și cum să își creeze singuri un costum autentic de cowboy. Workshop-urile au rolul de a-i ajuta pe cei mici să își dezvolte abilitățile și îndemânarea practică și creativă, fiind totodată și o sursă bună de distracție, relaxare și voie bună.

Miercuri, 23 Iulie 2014

Proiectul “Creșterea numărului de angajați participanți la programe de F.P.C. prin calificare / recalificare în domeniul instalațiilor de ridicat”

Pe 28.04.2014, Compania Naţională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat si Recipientelor sub Presiune - CNCIR SA, în calitate de Beneficiar a inceput implementarea proiectului strategic POSDRU/164/2.3/S/132296 “Creşterea numărului de angajaţi participanţi la programe de F.P.C. prin calificare/recalificare in domeniul instalaţiilor de ridicat”, proiect implementat in parteneriat cu Asociaţia Producătorilor, Distribuitorilor şi Deţinătorilor de Cazane de Apă Caldă, Fierbinte şi de Abur, de Aparate pentru Încălzire Consumatoare de Combustibil şi Echipamente sub Presiune din România (ACEPRO).


Luni, 30 Iunie 2014

Se lansează ediția a 2014 a Lucrării “Carta Albă a IMM-urilor din România”

CNIPMMR_logo.jpgConsiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) lansează joi, 3 iulie, începând cu orele 11:00, la Teatrul Restaurantului Elisabeta, versiunea în limba română a “Cartei Albe a IMM-urilor din România 2014”, ediţia a XII-a. Acest eveniment este inclus în campania “Săptămâna europeană a IMM-urilor”, ediţia 2014, coordonată de către Direcţia Generală Întreprinderi şi Industrie a Comisiei Europene.
Partenerul principal al evenimentului este Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România - CECCAR. Partenerii evenimentului sunt: Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Banca de Export - Import a României Eximbank S.A., YMENS, Alpha Bank, Consiliul European pentru Intreprinderi Mici, Taiwan Trade Center Bucureşti. Partenerul exclusiv în domeniul societăţilor de asigurare este Groupama Asigurări S.A. Sponsorul evenimentului este Visa Europe.

Luni, 30 Iunie 2014

CNIPMMR a lansat proiectul FORȚA - “Femei Ocupate, Resursă pentru o Țară Activă”

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) derulează în perioada mai 2014 - octombrie 2015 proiectul FORȚA - ”Femei Ocupate, Resursă pentru o Țară Activă” .
Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 și are o valoare totală eligibilă de 7.269.149,11 lei. Proiectul vizează promovarea principiului egalității de șanse și de gen la nivelul societății civile, instituțiilor publice și firmelor din 5 regiuni de dezvoltare - Bucureşti-Ilfov, Nord Vest, Nord Est, Sud şi Sud Est - prin identificarea, analizarea și implementarea bunelor practici europene în domeniu, în vederea creșterii ocupării în rândul femeilor și al persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile.

Sambata, 28 Iunie 2014

Little Texas sărbătorește Ziua Americii!

little_texas_4iulie.jpgÎntre 4 și 6 iulie, complexul turistic cu specific american Little Texas din Iași sărbătorește Ziua Independenței Americii cu muzică LIVE pe terasă și picnic brunch în grădină.

Simbol al spiritului și stilului de viață american, Little Texas aduce de 17 ani in Iași tradițiile și evenimentele autentic americane, împreună cu savoarea, căldura și ospitalitatea caracteristică acestui popor.


Vineri, 20 Iunie 2014

Comunicat: CERT-RO anunţă difuzarea emisiunii ONLINE GUARD - tehnici de apărare împotriva ameninţărilor cibernetice

cyber_crime1.jpgÎn cadrul activităţii 9 “Campanie de conştientizare cu privire la riscurile criminalităţii informatice şi metodele de combatere a acesteia” a proiectului “Sistemul Naţional de Combatere a Criminalităţii Informatice Cyber Crime”, cod SMIS 37595” este prevăzută difuzarea emisiunii ONLINE GUARD - tehnici de apărare împotriva ameninţărilor cibernetice. Emisiunea cuprinde 11 episoade (având o durată de aproximativ 7 minute fiecare) în domeniul criminalităţii informatice şi va fi difuzată în perioada 21 iunie 2014 - 1 septembrie 2014 în fiecare week-end, sâmbătă şi duminică (în reluare) de la ora 11.50 pe postul Antena 3.

Vineri, 06 Iunie 2014

Măicuța Cristina Sciuccia a câștigat 'Vocea Italiei'

cristina_voice.jpgMăicuța Cristina Sciuccia a câștigat joi concursul 'Vocea Italiei', după ce în ultimele săptămâni a atras milioane de fani atât în peninsulă, cât și în lume, relatează AFP și DPA.
'Aș vrea ca Iisus să fie aici, este un vis', a spus ea după primirea trofeului 'Vocea Italiei'. Măicuța de 25 de ani i-a mulțumit cu căldură și antrenorului ei, raper-ul J-Ax, pentru că a apărat-o de multe ori de cei care o criticau.

Vineri, 06 Iunie 2014

NATO, urmărită cel mai mult pe Facebook din România, Albania și Turcia

nato_4.jpgNATO este urmărită cel mai mult pe Facebook din România, Albania și Turcia, scrie joi site-ul britanic prweek.com, într-un articol în care șeful echipei Alianței pentru rețelele sociale, Franky Saegerman, avertizează că organizațiile care ignoră puterea rețelelor sociale riscă să aibă agenda deturnată.
Saegerman, care activează în cadrul NATO de 20 de ani, a vorbit în cadrul unei conferințe desfășurate miercuri despre modul în care organizația apelează la rețelele sociale pentru a controla mesajul reprezentantiv pentru activitățile sale.

focality

Joi, 05 Iunie 2014

Meciurile din Liga 1 şi din Cupa Ligii vor fi difuzate de UPC şi Focus Sat în următorii 5 ani

fotbal_tv.jpgCompania UPC şi platforma sa de satelit, Focus Sat, vor difuza toate meciurile din cadrul campionatului Ligii 1 şi din Cupa Ligii în următorii cinci ani, potrivit unui comunicat.
Conform sursei citate, UPC şi Focus Sat au semnat recent un acord de distribuţie cu Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor două televiziuni Look TV şi Look Plus.Pagina 1 / 184  >>>


 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter