machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

Marti, 03 Iunie 2014

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, promovat în premieră de New York Times

fits-2014.jpgFestivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), care va reuni 381 de evenimente culturale între 6 şi 15 iunie, va fi promovat în premieră de New York Times, la secţia de cultură a ediţiei online, a anunţat preşedintele festivalului, actorul Constantin Chiriac, director al Teatrului Naţional "Radu Stanca" din oraş.
"Este pentru prima dată când festivalul este promovat de către New York Times. Practic, sezonul de dans din Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu va fi prezentat în ediţia online a New York Times, la secţiunea ArtGuide", a precizat Adrian Tibu, purtătorul de cuvânt al FITS. Cele 15 spectacole de dans din FITS vor fi amplu prezentate de jurnaliştii de la New York Times, într-un ghid special dedicat artei.

Marti, 03 Iunie 2014

Lucrări de Tonitza, Mutzner şi Petraşcu în licitaţia de vară a Artmark

artmark_5.jpgLucrările licitaţiei de vară a casei Artmark "Mari Maeştri ai picturii româneşti", organizată pe 10 iunie, cuprinde lucrări semnate de importanţi pictori, precum Nicolae Tonitza, Samuel Mutzner şi Gheorghe Petraşcu, acestea fiind expuse timp de săptămână în două centre culturale, respectiv Cluj-Napoca şi Bucureşti.
Licitaţia de vară în regim duplex Bucureşti - Cluj-Napoca, din 10 iunie, este prima în care clujenii vor participa la o sesiune Artmark de la ei de acasă.

Marti, 03 Iunie 2014

Se deschide cea de a 62-a stagiune a concertelor estivale de la Biserica Neagră

biserica_neagra.jpgA 62-a stagiune a concertelor estivale de orgă de la Biserica Neagră din Brașov va fi deschisă pe 3 iunie, și va sta sub semnul aniversării a 175 de ani de la inaugurarea orgii Buchholz.
Stagiunea aniversară din acest an cuprinde un număr de 36 de concerte care se vor desfășura în perioada 3 iunie-30 septembrie. În lunile iunie și septembrie, concertele se vor desfășura în fiecare marți, de la ora 18.00, iar în iulie și august, în zilele de marți, joi și sâmbătă de la aceeași oră. Pe parcursul stagiunii, alături de organiștii brașoveni, vor mai concerta muzicieni din țară și din străinătate, care vor prezenta un program muzical divers.


Luni, 02 Iunie 2014

Noile norme ale Contractului-Cadru sporesc problemele sistemului medical privat

MMM_private_2013_1.jpgOameni şi Companii, cu susținerea Alianței pentru Sănătate din România și PALMED, organizează cea de-a patra ediție a Conferinței Naționale de Management Medical Modern în Clinici și Spitale Private, în perioada 13-15 iunie 2014, la Hotel Del Mar, Mamaia.
Tema conferinței este: Impactul noilor măsuri legislative asupra furnizorilor de servicii medicale private.

Vineri, 30 Mai 2014

Peste două sute de filme din 55 de ţări, dezbateri şi petreceri, în cele zece zile ale festivalului TIFF 2014

tiff2014.pngUn număr de 217 filme din 55 de ţări, concerte, expoziţii, masterclass-uri, dezbateri şi petreceri vor avea loc la cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, care începe vineri, în Piaţa Unirii Open Air din Cluj.
Ceremonia de deschidere, care va avea loc, vineri, de la ora 20.45, va fi urmată de premiera naţională a filmului Philomena (regia Stephen Frears), nominalizat anul acesta la Oscar.

Joi, 29 Mai 2014

Prima ediţie a Conferinţei Naţionale de Management Medical Modern în Pediatrie s-a bucurat de un real succes

mmm_pediatrie_2014_1.jpgPrima ediție a Conferinței Naționale de Management Medical Modern în Pediatrie, eveniment organizat de Oameni și Companii sub Patronajul Științific al Societății Române de Pediatrie, a confirmat două aspecte. Dacă profesia de medic înseamna vocație, dăruire, compasiune, luptă, pregătire continuă, cea de de medic pediatru înseamnă toate acestea plus înca ceva. Înseamnă exact ce a spus Îngerul copiilor, regretatul Prof. Dr. Alexandru Pesamosca: "Am iubit mult copiii, toată viața m-a urmărit zâmbetul lor de dinaintea unei operații. Zâmbeau într-un fel pe care mi-e greu să-l descriu. Cam toți aveau aceeasi reacție. Zâmbeau cu lacrimi în ochi. Spaimă, durere, resemnare, speranță. Și mila, cu zâmbetul ăla îmi cereau toată mila din lume. Cum să nu te tulbure imaginea asta? Și totuși, n-aveam voie să greșesc, eram obligat să ignor orice emoție. (...) Astea împliniri, domnule. Nu vile, mașini. Să repari un copil-păianjen, care merge în patru labe, să-i înnădești și să-i cârpești tendoanele și ligamentele și să-l faci biped și sănătos tun, să alerge la tine și să te strângă în brațe, asta înseamnă fericire!"


Miercuri, 28 Mai 2014

Green Hours City Jazz Fest se desfăşoară între 29 mai şi 1 iunie la Bucureşti

green-hours_jazz.jpgGreen Hours City Jazz Fest, ediţia a şasea, se desfăşoară între 29 mai şi 1 iunie la Bucureşti, informează un comunicat al organizatorilor.
Cu ocazia celebrării a 20 de ani de Green Hours, marcaţi şi la această ediţie a festivalului, concertele vor depăşi locul tradiţional din Calea Victoriei 120.

Miercuri, 28 Mai 2014

Aproximativ 3.000 de medici şi studenţi vor participa la Congresul UMF "Carol Davila"

congres_umf.JPGAproape 3.000 de medici şi studenţi la medicină şi-au anunţat intenţia de a participa la Congresul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti, unul dintre cele mai importante evenimente medicale din România, ce se va desfăşura în perioada 29-31 mai, la Palatul Parlamentului, informează un comunicat de presă al instituţiei de învăţământ superior remis marţi.

Miercuri, 28 Mai 2014

Cea de-a III-a ediție a Conferinţei Regionale de Management Modern în Neurochirurgie a avut loc la Iași

MMNeuro_mai_1.jpgCea de-a III-a ediție a Conferinței Regionale de Management Modern în Neurochirurgie a avut loc pe 23-24 mai 2014, la Spitalul Clinic de Urgenţă "Prof. Dr. Nicolae Oblu" din Iași.
Evenimentul a reunit aproximativ 100 de medici neurochirurgi, neurologi precum și din domenii conexe ca infecțioase, oftalmologie, radiologie, ATI etc.

focality

Luni, 26 Mai 2014

A XII-a ediție a Festivalului Comediei Românești - festCO a început la Teatrul de Comedie

fest-co2014.jpgCea de-a XII-a ediție a Festivalului Comediei Românești - festCO a început sâmbătă cu un spectacol de stradă și un recital actoricesc al maestrului Radu Beligan.
Tinerii actori Alexandru Zob, Daniel Iordan, Ștefan Huluba, Alexandru Mihalache, Axel Mustache și Dan Rădulescu au deschis festCO cu un scurt spectacol de pantomimă pe scena în formă de pălărie amplasată în fața Teatrului de Comedie.
Evenimentul a continuat cu o secvență din piesa lui I.L. Caragiale "O scrisoare pierdută", în care replicile Cetățeanului turmentat, actualizate de Dorina Chiriac și Dragoș Huluba, făceau trimitere directă la alegerile europarlamentare din 25 mai.<<<  Pagina 2 / 77  >>>


 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter