machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

Miercuri, 03 Septembrie 2014

Texas Junior Chefs - Ateliere de gătit pentru copii, cu specific american!

little_texas_gatit.jpgLittle Texas Kids Village organizează în fiecare săptămână ateliere de gătit pentru copii, cu preparate autentic americane. Cursurile Texas Junior Chefs sunt recomandate copiilor cu vârsta de peste 5 ani, pasionați de gătit și de stilul de viață american. Atelierele de gătit sunt organizate în satul texan Kids Village, din cadrul complexului Little Texas, în fiecare joi, începând cu ora 18:00. Fiecare ediție este dedicată unui preparat cu specific american sau Tex-Mex, iar cei mici au posibilitatea de a se distra și de a învăța totul despre ingredientele, condimentele și tehnicile de gătit americane.

Marti, 26 August 2014

Topul Naţional al Firmelor Private din România “TOP 2013”, ediția a XXII-a, va avea loc pe 28 octombrie, la Palatul Parlamentului

top_2013.jpgConsiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii (CNIPMMR), în parteneriat cu Camera Deputaților și Oameni și Companii, organizează, pe 28 octombrie, începând cu ora 9.30, la Palatul Parlamentului, Sala Al.I.Cuza, “Topul Naţional al Firmelor Private din România”, eveniment de referință pentru mediul de afaceri, care asigură recunoaşterea meritelor întreprinzătorilor şi promovarea celor mai performante întreprinderi la nivel național.
Cu o tradiţie îndelungată (21 ediţii), acest TOP transpune bunele practici internaţionale în domeniu și se bucură de recunoașterea la nivel european şi internaţional a Uniunii Europene a Artizanatului şi a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (UEAPME) şi a Asociaţiei Mondiale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (WASME).
Sunt aşteptaţi 800 de participanți, reprezentanți ai mediului de afaceri românesc și ai autorităților centrale. Sute de premii vor fi acordate în plen, trofee și diplome, celor mai performante întreprinderi ale anului 2013. Invitat special este Peter Faross, secretar general al Uniunii Europeane a Artizanatului și a Întreprinderilor Mici și Mijlocii (UEAPME).

Miercuri, 23 Iulie 2014

A început implementarea proiectului “Creșterea numărului de angajați participanți la programe de F.P.C. prin calificare / recalificare în domeniul instalațiilor periculoase”

Pe 28 aprilie, Compania Naţională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat si Recipientelor sub Presiune - CNCIR SA, în calitate de Beneficiar a inceput implementarea proiectului strategic POSDRU/164/2.3/S/138815 “Creşterea numărului de angajaţi participanţi la programe de F.P.C. prin calificare/recalificare in domeniul instalaţiilor periculoase”, proiect implementat in parteneriat cu Asociaţia Producătorilor, Distribuitorilor şi Deţinătorilor de Cazane de Apă Caldă, Fierbinte şi de Abur, de Aparate pentru Încălzire Consumatoare de Combustibil şi Echipamente sub Presiune din România (ACEPRO).


Marti, 01 Iulie 2014

Art Georgies Gallery - tea & coffee la Iasi din 3 iulie 2014

artgeorgies_cafenea1.jpgAvem deosebita plăcere de anunţa inaugurarea galeriei de artă de pe pietonalul Stefan cel Mare și Sfânt. Art Georgies Gallery - tea & coffee este un concept unic în Iași, îmbinând armonios atmosfera elegantă a unei galerii de artă cu cea relaxantă a unei cafenele sofisticate. Evenimentul de deschidere se adresează prietenilor și colaboratorilor Art Georgies, aceștia fiind așteptați joi, 3 iulie, începând cu ora 19.00 pentru o seară specială.

Programul serii:
Inaugurare Art Georgies - Gallery tea & coffee
Vernisajul noii colecții Art Georgies
Cocktail
Audiție - Trupa Bonito (pian, contrabas, percuție și saxofon)
Invitat special - Julie Mayaya

Luni, 30 Iunie 2014

Intre 4 si 6 iulie, Little Texas sarbatoreste Ziua Americii cu muzica LIVE pe terasa, un weekend cu picnic in gradina si meniuri speciale cu preparate americane delicioase!

little_texas_4_iulie.jpgVineri, 4 iulie, incepand cu ora 19:00, pe terasa Little Texas din Iasi vor rasuna cele mai indragite melodii americane, cantate LIVE de trupa WANTED: melodii blues, country si jazz, dar si imnul Americii. Seara de 4 iulie va fi completata de un decor american festiv si de preparatele delicioase din meniul „United TASTES of America”.
In weekend-ul aniversar de Ziua Americii am pregatit si o surpriza pentru toti cei care iubesc gradina complexului si care adora sa se relaxeze in aer liber. Pe 5 si 6 iulie (sambata si duminica), in gradina complexului vor fi organizate picnicuri autentic americane, iar doritorii vor putea rezerva kituri complete de picnic (patura, cos si accesorii de picnic). Meniul special „4th of July Picnic” cuprinde preparate americane de tip finger food (hamburgeri, sandwich-uri, American ribs, dar si multe alte delicii pline de savoare).

Joi, 26 Iunie 2014

CNIPMMR a lansat un proiect de reintegrare pe piata muncii a mamelor copiilor cu dizabilitati din regiunile București Ilfov, Centru și Sud-Est

CNIPMMR_proiect1.JPGConsiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) derulează în perioada mai 2014 - octombrie 2015 proiectul PRO F.A.M.- Reintegrarea pe piata muncii a mamelor copiilor cu dizabilitati din regiunile București Ilfov, Centru și Sud-Est prin dezvoltarea sistemului de competențe și aptitudini antreprenoriale si prin obținerea de noi calificări solicitate pe piața muncii, avand ca partener national Asociatia Prietenii Monicai.


Joi, 26 Iunie 2014

Conferință internațională de management, cu tema “Provocări, performanțe si tendințe în managementul organizațiilor pe plan național si internațional”

SAMRO.jpgÎn perioada 22-24 iunie, la complexul Puflene din Murighiol, Tulcea, s-a derulat cea mai importantă conferință internațională de management din România, cu tema “Provocări, performanțe si tendințe în managementul organizațiilor pe plan național si internațional” . Evenimentul a fost organizat de Societatea Academică de Management din România (SAMRO).
La conferința structurată pe 9 secțiuni au participat peste 140 specialisti din 24 de țări. În sedința plenară de deschidere au prezentat două comunicări stiințifice Mariana Gheorghe, CEO Petrom și prof.univ.dr. Hans Pichler, de la Universitatea din Viena.

Vineri, 06 Iunie 2014

Festivalul de Film Istoric de la Râşnov, a şasea ediţie, în Cetate

rasnov2014.jpgA şasea ediţie a Festivalului de Film Istoric de la Râşnov, care se va desfăşura în perioada 1-10 august, va avea ca teme "Marele Război", "1989 a fost sau n-a fost" şi "Los Angeles 1984", precizează un comunicat transmis de organizatorii festivalului.
Peste 40 de filme documentare şi de ficţiune, dezbateri cu istorici sau martori ai evenimentelor, discuţii cu actori şi regizori, concerte sau prezentări de carte, sunt câteva dintre activităţile pregătite pentru public la Cetatea Râşnov şi la Cinematograful Amza Pellea, unde se va desfăşura festivalul.

Luni, 02 Iunie 2014

A doua ediție a Conferinței Naționale de Management Modern în Mediu a reunit peste 100 de participanți

mmm_mediu12.jpgPe 2 iunie a avut loc cea de-a doua Conferință Națională de Management Modern în Mediu, organizată de Oameni și Companii. Evenimentul a oferit oportunitatea unui dialog concret şi eficient între reprezentanţii instituţiilor publice, autorităţi şi specialişti din domeniul protejării mediului.
Scopul a fost analiza problemelor existente şi identificarea oportunităţilor pe care le oferă noile reglementări privind mediul înconjurător. Conferința Națională de Management Modern în Mediu a avut loc la Ramada Parc Hotel.

focality

Joi, 05 Iunie 2014

Premiere absolute, lansări şi dezbateri, în Zilele Filmului Românesc la TIFF

tiff2014.jpgFilme aflate la prima întâlnire cu publicul, dezbateri, masterclassuri şi lansări de carte vor anima Zilele Filmului Românesc (ZFR) la TIFF, care încep oficial joi, informează un comunicat transmis de organizatori, Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc.
Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), care se desfăşoară la Cluj-Napoca, se încheie duminică.Pagina 1 / 77  >>>


 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter