machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

Marti, 12 Februarie 2013

Cele patru elemente esenţiale ale unui email

email4.jpgÎn fiecare zi, oamenii trimit 250 miliarde emailuri, relevă raportul Email Marketing Benchmark 2012. Asta înseamnă un email trimis la fiecare 0,00000035 secunde.
Desigur, nu avem nevoie de statistici riguroase, pentru a înţelege importanţa emailului. Îl folosim întotdeauna pentru a comunica în afaceri, pentru a aplica pentru un loc de muncă, pentru a căuta noi oportunităţi sau în scopul unei comunicări mai personale.

Vineri, 08 Februarie 2013

4 paşi pentru un blog de succes

blog3.jpgPentru că trăim în era internetului, iar fenomenul social media este într-o continuă dezvoltare, pentru a deveni cât mai vizibil ai nevoie de un blog.
Blogul, în principiu, ar trebui să conţină ideile personale ale unui individ, cu privire la un domeniu în care este specializat: politică, finanţe, vânzări, comunicare, tehnologie, etc.

Joi, 07 Februarie 2013

Cum să creezi o parolă sigură

password6.jpgO parolă sigură poate fi prima linie de apărare împotriva hackerilor. Cu toate acestea, crearea uneia nu este un lucru aşa de ușor precum pare.
Internetul a devenit tot mai mare, hackerii sunt tot mai inteligenţi, aşa că parole care păreau că sunt greu de spart nu mai prezintă siguranţă.


Joi, 07 Februarie 2013

10 trucuri folosite de magazine pentru a te face să cumperi mai mult

supermarket.pngCui nu i s-a întâmplat să plece de acasă cu o listă de cumpărături şi, odată ajuns în magazin, să cumpere mai mult?
Hiper şi supermarketurile apelează la toate strategiile posibile pentru a face cumpărătorii să lase cât mai mulţi bani la casele de marcat.

Joi, 31 Ianuarie 2013

Poţi să ştergi totul despre tine de pe Internet?

delete.jpgToate site-urile fac un titlu de laudă din cât de uşor e să te înregistrezi. Ce nu-ţi spune nimeni este cât de greu poţi cu adevărat să te "ştergi" de pe Internet.
Internetul s-a infiltrat în zona de comerţ şi în zona socială mai mult ca niciodată, scrie Business Insider, vorbind despre cum consumatorii sunt tot mai conştienţi că datele lor personale devin din ce în ce mai puţin... personale.

Luni, 28 Ianuarie 2013

Cum să trimiţi SMS-uri gratuit

sms_gratuit.JPGPosesorii de dispozitive care rulează Android şi au o conexiune la internet pot trimite SMS-uri gratuite în orice reţea din România prin intermediul SMS Gratuit Romania, o aplicaţie disponibilă în Google Play.
Lansată la începutul anului, aplicaţia pune la dispoziţie 130 de caractere, restul de 30 fiind rezervate pentru o reclamă. Numărul expeditorului nu va fi afişat, ceea ce implică necesitatea semnăturii.


Marti, 22 Ianuarie 2013

Parola ta nu este sigură: 90% sunt vulnerabile în faţa hackerilor

password.jpgCrezi că ai o parolă inteligentă şi care nu poate fi spartă? Poate ar fi mai bine să-i mai ataşezi câteva cifre.
Firma globală de consultanţă Deloitte a făcut public un raport care conţine o predicţie alarmantă: peste 90% din parolele generate de utilizatori sunt vulnerabile în faţa hackerilor. Sunt predispuse la acest risc chiar şi acele parole care în mod tradiţional sunt considerate a fi puternice, adică cele care conţin opt caractere şi o combinaţie de cifre, litere şi simboluri, relatează Finance.yahoo.com.

Marti, 22 Ianuarie 2013

Trei elemente esenţiale pentru o comunicare excelentă

comunicare3.jpgÎn cei aproape 20 de ani de muncă în domeniul dezvoltării organizaţiilor, niciodată nu am auzit pe cineva spunând că un lider a comunicat prea mult sau prea bine. Din contră, o sugestie de îmbunătăţire foarte des întâlnită în miile de evaluări pe care le-am citit de-a lungul anilor a fost aceea că subiectul în discuţie ar trebui să înveţe să comunice mai eficient.
Ce anume face o persoană un bun comunicator? Nu există niciun mister în acest caz, cel puţin de când Aristotel a identificat cele trei elemente esenţiale: ethos, pathos şi logos, explică Scott Edinger pentru Harvard Business Review.

Marti, 22 Ianuarie 2013

Cum să obţii o rată de răspuns a clienţilor de peste 90% în marketing online

mailagent.pngDe Crăciun, MailAgent.ro a încercat un experiment care probabil nu a mai fost făcut în România. A trimis clienţilor un newsletter de tip poza ASCII.
"Am zis să facem ceva unic în industria de email marketing. Astfel, am luat problema principală de care ne lovim, şi anume faptul că prea puţini oameni descarcă pozele unui newsletter. Aşa că ne-am propus să rezolvăm totul în mod creativ. Oricine vede textul dintr-un email, dar nu şi pozele până nu apasă pe butonul de încărcare a imaginilor. Aşa că am făcut textul alternativ al felicitării noastre de Crăciun după felicitare şi a rezultat imaginea ASCII", spun reprezentanţii MailAgent.ro

focality

Luni, 21 Ianuarie 2013

Cum să dispari de pe Internet cu ajutorul unui iPhone

iphone5.jpegUn program popular pentru ştergerea identităţii unei persoane de pe Internet, disponibil anterior doar pe calculatoare poate fi utilizat astăzi şi de pe telefoanele mobile, scrie cnet.com
Programul DeleteMe, produs de compania specializată în protejarea datelor personale postate online Abine poate fi folosit şi pe dispozitivele cu sistem de operare iOS. Producătorii lucrează în prezent şi pentru versiunea de Android.Pagina 1 / 33  >>>


 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter