machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

Joi, 05 Iunie 2014

România va avea un portal oficial de turism

brand_romania_2.jpgRomânia va avea până la sfârşitul anului un portal oficial de turism, romania.travel, construit pe platforma site-ului de promovare realizat de biroul de turism al României de la New York şi care va conţine informaţii despre atracţiile turistice ale României.
"Am mai avansat, avem site-ul romania.travel, la care se lucrează în permanenţă. Până la finalul anului vom avea şi portalul. Pe baza site-ului realizat de biroul de turism New York se va face platforma online a României", a declarat miercuri într-o conferinţă Răzvan Filipescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT).

Miercuri, 04 Iunie 2014

Aplicații mobile pentru organizarea nunții

Good for Marriage 1.jpgPentru cei aflaţi în focul pregătirilor de nuntă, specialiștii ThePhoneGeeks ai EuroGsm propun o serie de aplicații mobile utile în pregătirea pentru ziua cea mare.
În cazul celor care s-au logodit de curând și vor să înceapă organizarea din timp, aplicația Wedding Planner permite realizarea listei de invitați, planificarea bugetului și întocmirea unei liste de activități ce pot fi bifate pe măsură ce sunt îndeplinite.

Vineri, 30 Mai 2014

Universitatea “Babeș-Bolyai” și mediul de afaceri au lansat portalul “Importanța legislației europene a Pieței Unice pentru mediul de business local”

PMI.jpgUniversitatea “Babeș Bolyai” a lansat pe 27 mai 2014, la Camera de Comerț și Industrie din Cluj-Napoca, portalul “Importanța legislației europene a Pieței Unice pentru mediul de business local”, în cadrul conferinței “Piața Unică a Uniunii Europene-politici și legislație (impact în România)”, organizată de Catedra “Jean Monnet Ad Personam” de la Facultatea de Studii Europene, împreună cu Camera de Comerț și Industrie (Cluj-Napoca) și Clubul Întreprinzatorului Român.


Vineri, 30 Mai 2014

Google a creat un site pentru cererile utilizatorilor privind ştergerea de informaţii sensibile

google_5.jpgGoogle a creat un site special şi o comisie de experţi în internet pentru a ajuta compania să decidă asupra cererilor cetăţenilor europeni care vor ca Google să şteargă din rezultatele căutărilor online linkuri către pagini care conţin informaţii sensibile.
Curtea Europeană de Justiţie (CEJ) a decis la mijlocul lunii mai că utilizatorii pot cere Google şi altor motoare de căutare pe internet să şteargă din rezultatele căutărilor online unele link-uri către ştiri, decizii judecătoreşti şi alte documente care conţin informaţii inadecvate, irelevante sau care încalcă dreptul la viaţă privată, scrie cotidianul Wall Street Journal.

Vineri, 30 Mai 2014

Aplicații mobile utile copiilor

Good for Childre8.jpgÎn preajma zilei de 1 iunie, echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm vine în sprijinul părinților care au dificultăți în a selecta aplicații utile și distractive în același timp pentru copiii lor, cu o serie de recomandări de aplicații mobile, cu ajutorul cărora cei mici pot să coloreze, să învețe alfabetul sau să numere. Celor mai activi, specialiștii EuroGsm le recomandă aplicații pentru a-și consuma energia prin mișcare.

Joi, 29 Mai 2014

90% dintre termenii medicali de pe Wikipedia sunt lipsiţi de acurateţe

wikipedia.jpgAutodiagnosticarea cu ajutorul site-ului Wikipedia este o idee neinspirată, afirmă cercetătorii de la Universitatea Campbell din Statele Unite, potrivit cărora 90% dintre termenii medicali publicaţi în celebra enciclopedie online sunt lipsiţi de acurateţe.
Căutările efectuate de internauţi pe acest site cu scopul de a găsi de unii singuri, fără să consulte un medic, explicaţii pentru simptomele lor reprezintă o idee neinspirată, spun savanţii americani, întrucât 90% din explicaţiile termenilor medicali conţin erori, informează dailymail.co.uk.


Miercuri, 28 Mai 2014

Skype va traduce convorbiri în timp real

skype_3.jpgCompania Microsoft pregătește o nouă versiune a Skype, care va oferi traducerea în timp real a unei conversații între vorbitori de limbi diferite, iar traducerea va apărea scrisă sub imaginea video, semnalează miercuri cotidianul spaniol El Mundo.
Noul președinte al companiei, Satya Nadella, a făcut o demonstrație în direct vorbind timp de câteva secunde cu Gurdeep Pall, vicepreședinte al companiei și responsabil cu serviciul Skype, conversația fiind tradusă simultan din engleză în germană.

Vineri, 23 Mai 2014

Lege5 a lansat aplicaţia pentru iPhone

lege5_app-store.jpgLege5 a lansat aplicaţia pentru iPhone care permite conectarea la baza de date în timp real.
Aplicația Lege5 Mobile pentru iPhone oferă utilizatorilor funcționalități precum: vizualizarea gratuită a actului normativ în forma sa publicată, căutarea rapidă, urmărirea si evidentierea modificărilor, revista presei, dosare în instanţă.

Miercuri, 21 Mai 2014

Cargus a lansat o aplicaţie pentru mobil

cargus_8.jpgCompania de curierat intern Cargus a lansat noua sa aplicaţie pentru mobil, prin care serviciile devin accesibile pentru utilizatorii de smartphone.
Aplicaţia este compatibilă cu cele mai populare sisteme de operare pentru mobil: iOS, Android şi Windows.

focality

Marti, 20 Mai 2014

Facebook oferă la nivel global aplicația ''Sunt un votant''

Facebook_7.jpgCând americanii au votat, în noiembrie 2012, pentru a reînnoi mandatul la Casa Albă al președintelui Barack Obama, mai mult de 9 milioane de cetățeni au intrat pe Facebook pentru a face click pe butonul "Sunt un votant", arătând prietenilor lor din mediul virtual că au votat, notează Reuters.
Site-ul de social media Facebook a anunțat că intenționează să ofere versiuni ale acestei aplicații în întreaga lume, pentru alegeri naționale care vor avea loc în acest an.Pagina 1 / 83  >>>


 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter