Marketing and Communication Solutions addressing +100 Business & Professional Communities

Marketing si acces in comunitati business si profesionale

NOUTATI OAMENI SI COMPANII


 

Comunitatea farma s-a intalnit in cadrul dezbaterii profesionale Transformare Digitala in Industria Farmaceutica

“Ce sunt si cum se utilizeaza, de fapt, datele digitale in domeniul medical” s”Cum functioneaza astazi inteligenta artificiala, in industriile medicala si farmaceutica” sunt doar cateva dintre intrebările la care specialistii Tecknoworks au incercat sa raspunda, in cadrul unei prezentari, sustinute in debutul dezbaterii profesionale ”Transformare Digitala in Industria Farmaceutica”.

Evenimentul, organizat de Oameni si Companii, a avut loc pe 19 iunie, la Hotel Ramada Parc, Bucuresti si a reunit directori generali, marketing, HR, directori IT/tehnologie din companii care activeaza in domeniul farmaceutic. Tema celei de-a doua editii a fost: ”Provocari digitale in managementul industriei farmaceutice”.

Oameni si Companii a lansat Hackathon Community

Prima activitate s-a desfasurat cu ocazia Conferintei Nationale de Management Medical Modern: 2 echipe de studenti de la IT, automatizare, inginerie medicala si medicina au creat  aplicatii destinate reducerii timpului petrecut in sala de asteptare a spitalelor si accesarii istoricului medical a pacientilor. In 2019, comunitatea va avea proiecte similare in educatie, administratie si dezvoltare urbana.

Misiunea: Zero Sangerari

Asociatia Nationala a Hemofilicilor din Romania si Asociatia Romana de Hemofilie au organizat miercuri, 17 aprilie, cu ocazia Zilei Mondiale a Hemofiliei, o dezbatere profesionala la Institutul Clinic Fundeni. Evenimentul a fost organizat cu suportul Oameni si Companii, care deruleaza din anul 2014 un program complex de marketing si comunicare dedicat comunitatii de hemofilie.

Global Marketing Manager

Peste 60 de membri ai Comunitatii profesionistilor de marketing, Global Marketing Manager, au participat in luna martie la cea de-a 8-a intalnire a comunitatii, la Fratellini Bistro. Global Marketing Manager este o comunitate profesionala lansata de Oameni si Companii in 2016, ai carei membri se intalnesc periodic in cadrul cocktail-urilor de socializare.

Global IT Manager

Peste 180 de membri ai Comunitatii Global IT Manager au participat la doua editii ale conferintei nationale Securitatea Informatiei in Era Digitala. Comunitate Global IT Manager, dezvoltata de Oameni si Companii din 2014, este formata din specialisti IT cu diverse specializari, din administratie si mediul privat.

CUM VA PUTEM AJUTA


 

Acces si Loializare

Suntem o companie specializata in solutii de marketing si comunicare si ne ajutam de 18 ani Clientii sa acceseze mai usor o diversitate de grupuri tinta, sa interactioneze eficient cu prospectii si sa-si loializeze clientii pe termen lung. Ne ajutam Clientii să inteleaga mai bine comunitatile in care isi promoveaza produsele si ideile; ne ajutam Clientii să aleagă  soluţii de marketing optimizate şi să le administreze eficient. Avem experienta in accesare, interactiune si comunicare cu peste 100 comunitati business, profesionale sau premium-consumer. 

Segmentare Regionala

Proiectam si implementam modalitati de promovare pentru produsele, serviciile sau idei catre comunitatile de afaceri din diverse localitati sau regiuni.

Segmentare Profesionala

Avem solutii  de promovare a produselor, serviciile sau ideilor catre comunitati profesionale din diverse domenii, industrii sau regiuni ale tarii.

Business Intelligence

Stiti cum functioneaza comunitatile de interes ? Analizam continuu peste 100 de modele, intrebati-ne. Va dam acces la informatii pe care sa va bazati deciziile de marketing. 

Comunitati Proprii

Cand aveti nevoie sa construiti si sa intretineti propria comunitate de prospecti sau de clienti, va putem ajuta: facem acest lucru de 18 ani pentru clienti de renume . 

Platforme Digitale

Construim platforme digitale dedicate sau utilizam platformele digitale ale comunitatilor noastre. Realizam continut digital dedicat  (articole, infografice etc).

Plaforme Offline

Peste 100 de evenimente business si profesionale derulam anual in programele de marketing si acces Oameni si Companii.

Parteneri Experimentati

Toate nevoile Clientilor pot avea o solutie de succes. Pentru a livra cele mai bune solutii de marketing colaboram cu parteneri de renume din domeniul tehnologiilor, logistica si suport. 

Se bazeaza pe noi

Intr-o organizatie serviciile noastre sunt utilizate  de Top Management sau de Marketing/Comunicare, Public/Corporate Affairs, Gov. Affairs, PR, Sales/New Business.

18 ANI DE EXPERIENTA


 

Marketing Eficient

Utilizand solutiile Oameni si Companii, Clientii nostri acceseaza mai usor si mai profitabil peste 100 de comunitati business si profesionale in care isi promoveaza serviciile, produsele sau ideile.
Colaboram cu echipele Clientilor, analizam grupurile ţintă si alegem soluţii optime de marketing combinand tehnologii digitale si activitati offline. Urmarim eficienta comunicarii si a efortului de marketing. 
Utilizam solutii proprii, inovatoare, de marketing si comunicare directa. Combinam tehnologii digitale si de B.I. cu expertiza unei echipe de 35 de specialisti pentru a proiecta si implementa programe complexe de marketing, acces si comunicare.

Solutii

Construim solutii de marketing si comunicare personalizate pentru fiecare Client. Fiecare solutie pe care o implementam este diferita si adaptata nevoilor Clientului si  specificului grupurilor tinta.

Digital

Clientii nostri au acces la un sistem integrat de platforme web dedicate comunitatilor business si profesionale din mediul de afaceri, sănătate, educaţie sau administraţie.

Portofoliu

Peste 150 de organizatii utilizeaza anual serviciile si platformele noastre de marketing, comunicare si acces in comunitati business si profesionale

Experienta

Oferim solutii de marketing si comunicare din anul 2000. De atunci am servit +500 de companii şi organizaţii şi am asistat +3000 de specialişti în marketing/vânzări să-şi atingă obiectivele.