machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

Comunipedia: Despre comunicare, pentru lideri

Un lider influent şi o companie puternică trebuie să deţină abilităţi speciale în comunicare şi în managementul relaţiilor. Comunicarea a devenit cea mai sofisticată armă în războiul continuu pentru supremaţie şi profit în orice domeniu.


Pe Comunipedia.ro puteţi citi zilnic cele mai noi informaţii şi cele mai complexe analize despre strategie, tehnologie şi experienţe în comunicare. Portalul Comunipedia.ro centralizează informaţii despre oamenii care lucrează în PR, marketing şi comunicare, despre companiile care activează în acest sector, devenind un loc de întâlnire al celor care au ceva nou de spus în domeniu, să anunţe şi să comenteze evenimentele şi tendinţele în comunicarea publică.


Pe Comunipedia.ro informaţia nu circulă într-un singur sens. De aceea, vă invităm să ne trimiteţi informaţii, comunicate, ştiri şi fotografii despre activitatea dvs. şi a instituţiei în care lucraţi, dacă acestea se cirumscriu domeniului de specialitate, la adresa de email office@comunipedia.ro. Informaţiile vor fi prelucrate de către echipa editorială Comunipedia.ro şi afişate pe site. Ulterior, materialele vor fi preluate şi în newsletterul cotidian trimis celor peste 500 de abonaţi Comunipedia, specialişti care lucrează în PR, comunicare, marketing şi mass-media.

 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter