machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

   News / Miercuri, 27 August 2014

Activități distractive pentru copii în satul texan Kids Village!

little_texas_atelier.jpgÎn fiecare duminică, Little Texas Kids Village organizează ateliere creative cu specific western, pentru copiii cu vârsta de peste 5 ani.
La Texas Creative Kids, copiii vor învăța cum să fie cowboy adevărați și cum să își creeze singuri un costum autentic de cowboy. Workshop-urile au rolul de a-i ajuta pe cei mici să își dezvolte abilitățile și îndemânarea practică și creativă, fiind totodată și o sursă bună de distracție, relaxare și voie bună.

Atelierele creative vor fi organizate în sătucul texan Kids Village, în fiecare duminică, începând cu ora 13:00. Prețul unui atelier este 35 de lei, care include pe lângă participarea la atelier și o băutură răcoritoare.

Ateliere creative:
- Pălărie cowboy
- Eșarfe cowboy
- Centură pistol
- Accesorii pantaloni
- Insignă șerif
- Pinteni cizmă

Detalii și înscrieri la numărul de telefon 0734/738.724 sau prin email la kidsvillage@littletexas.ro.

Little Texas Kids Village
Stradela Moara de Vânt nr. 31 - 33, Iași, 700376
Tel: 0734/738.724
http://www.littletexas.ro/restaurant/kids-village/
kidsvillage@littletexas.ro

Alte articole din News

focality


 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter