machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

   Evenimente / Luni, 30 Iunie 2014

Intre 4 si 6 iulie, Little Texas sarbatoreste Ziua Americii cu muzica LIVE pe terasa, un weekend cu picnic in gradina si meniuri speciale cu preparate americane delicioase!

little_texas_4_iulie.jpgVineri, 4 iulie, incepand cu ora 19:00, pe terasa Little Texas din Iasi vor rasuna cele mai indragite melodii americane, cantate LIVE de trupa WANTED: melodii blues, country si jazz, dar si imnul Americii. Seara de 4 iulie va fi completata de un decor american festiv si de preparatele delicioase din meniul „United TASTES of America”.
In weekend-ul aniversar de Ziua Americii am pregatit si o surpriza pentru toti cei care iubesc gradina complexului si care adora sa se relaxeze in aer liber. Pe 5 si 6 iulie (sambata si duminica), in gradina complexului vor fi organizate picnicuri autentic americane, iar doritorii vor putea rezerva kituri complete de picnic (patura, cos si accesorii de picnic). Meniul special „4th of July Picnic” cuprinde preparate americane de tip finger food (hamburgeri, sandwich-uri, American ribs, dar si multe alte delicii pline de savoare).

Mai multe detalii despre evenimentele din weekend-ul de Ziua Americii de la Little Texas puteti gasi pe site-ul nostru: http://www.littletexas.ro/event/4th-of-july-ziua-americii/. Tot acolo gasiti si formularul de rezervare la evenimente.

Decorul festiv si atmosfera de sarbatoare vor transforma weekend-ul aniversar intr-un eveniment plin de culoare si voie buna!

Alte articole din Evenimente 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter