machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

   Business / Marti, 24 Iunie 2014

ISPAL a inaugurat un nou proiect: “Mobilă la poarta fabricii”

ISPAL_TORT.jpgPARCUL INDUSTRIAL ISPAL lansează noi produse şi servicii. Cel mai recent şi inovativ proiect al companiei, MOBILA LA POARTA FABRICII, a fost inaugurat pe 20 iunie, în prezenţa partenerilor de afaceri, a colaboratorilor şi a clienților săi. Unicul Parc Industrial pentru mobilă şi amenajări din România aduce, prin acest nou concept, posibilitatea de personalizare, proiectare şi adaptare a mobilierului la cerinţele clientului. Produsele marca ISPAL vor fi apreciate pentru funcţionalitatea acestora, preţul corect, uşurinţa în montare şi calitatea finisajelor.

“Conceptul MOBILA LA POARTA FABRICII s-a născut odată cu nevoile clienţilor noştri. Continua exploatare a universului formelor şi a materialelor ne-a permis să obţinem soluţii tehnice ce îmbină eleganţa şi funcţionalitatea. ISPAL se reinventează prin amenajarea unui spaţiu expoziţional în cadrul Parcului Industrial, unde vor fi prezentate noi concepte de mobilier personalizat şi în kit. Vor fi disponibile game complete de mobilier pentru un întreg apartament şi nu numai. De la bucătării, living-uri, dormitoare, dressing-uri, camere de copii, la mobilier de tip office şi alte piese de mobilier inovative”, a declarat managerul de proiect, Alexandra Crengăneş.

Proiectul vizează furnizarea de articole de mobilier standard sau personalizate, uşor adaptate la cerinţele clientului dar şi soluţii complete pentru amenajările interioare. Punerea în aplicare a acestui proiect este facilitată şi de existenţa sistemului de proiectare şi de capacitatea de producţie performantă de care dispune în prezent PARCUL INDUSTRIAL ISPAL, în cadrul fabricii sale.

Un alt avantaj este reprezentat de faptul că expoziţia de produse “MOBILA LA POARTA FABRICII” vor fi în aceeaşi locaţie cu capacităţile de producţie şi de depozitare ale companiei ISPAL, respectiv în Iaşi, pe Calea Chişinăului nr. 22. Acest lucru determină reducerea semnificativă a costurilor de depozitare şi transport, oferind astfel un preţ competitiv şi posibilităţi diverse de personalizare. Viitorii clienţi vor putea vedea mobila pe care o doresc în format fizic şi pot solicita personalizarea acesteia în funcţie de spaţiul pe care doresc să-l amenajeze. Pe lângă posibilitatea realizării de mobilier personalizat, ISPAL va oferi şi modele de mobilă standard disponibile în kit. Aceste modele vor putea fi montate foarte uşor la domiciliu, cu ajutorul unei simple şurubelniţe.

Pe partea de inovaţii, proiectul MOBILA LA POARTA FABRICII aduce şi posibilitatea de personalizare a mobilierului prin realizarea de printuri direct pe mobilier. Astfel, amenajarea camerei va fi unică, cu imagini şi texte special ales de către clienţi. De asemenea, mobila va fi disponibilă şi prin comandă on-line. Noul site www.mobilalapoartafabricii.ro, ce va fi lansat oficial în data de 20 iunie 2014, va găzdui toată colecţia de mobilier marca ISPAL, iar livrarea acesteia va fi disponibilă prin partenerii din toate judeţele ţării sau prin curierat rapid.

Magazinul on-line MOBILA LA POARTA FABRICII va fi susţinut şi de platforma 3DMAG, care va veni în sprijinul tuturor clienţilor şi partenerilor noştri cu soluţii privind personalizarea mobilierului de kit prezentat pe site. In acest mod, clienţii vor putea alege singuri dimensiunile şi vor dota cu piese de mobilier în funcţie de spaţiul disponibil şi după propriile dorinţe. Vor putea personaliza mobilierul în ceea ce priveşte decorurile utilizate, elementele de feronerie şi modalitatea de achiziţie. Mobila va fi disponibila şi în module separate şi uşor montabile. Astfel, se oferă clienţilor soluţii complete şi practice de eficientizare a spaţiului, la cele mai bune preţuri.
DESPRE ISPAL

Infiinţată în anul 2002, societatea ISPAL s-a axat pe distribuţia en gros si en detail a materialelor pentru industria mobilei, de la început înţelegând că trebuie să se adapteze cerinţelor pieţii şi să vină mereu cu produse noi, diversificate şi de calitate. Astfel în anul 2004 se semnează protocolul de parteneriat cu EGGER, un producător important în Europa, ce excelează în design, inovaţie şi calitate. Compania oferă o gamă comprehensivă pe bază de lemn (plăci lemnoase din PAL, OSB şi MDF, parchet, canturi, material de constructii s.a.), toate sub umbrela brandului EGGER.

Anual, ISPAL face creşteri ale capacităţii de prelucrare şi distribuţie a plăcilor lemnoase şi a accesoriilor, prin achiziţie de utilaje, echipamente şi extinderea parcului auto propriu. In anul 2009, ISPAL se mută într-un nou sediu unde sunt reunite pentru prima dată showroom-ul, birourile administrative, spaţiile de depozitare şi fabrica. De asemenea, se accesează primele finanţări POS CCE pentru investiţii în echipamente şi pentru retehnologizarea IT, finanţare ce acoperă cca. 15% din total investiţii.

Programul controlat al ISPAL de optimizare a activităţii, de îmbunătăţire constantă a produselor şi serviciilor suport oferite clienţilor şi partenerilor săi, face ca în luna noiembrie a anului 2013 să se pună bazele primului Parc Industrial pentru mobilă şi amenajări din România, situat în municipiul Iaşi, Calea Chişinăului nr. 22. Un proiect nou şi inedit pentru zona Moldovei şi chiar pentru România, Parcul Industrial ISPAL este un centru de referinţă unic pentru mobilă şi amenajări interioare.

Pentru mai multe detalii despre Parcul Industrial, proiectul “Mobila la Poarta Fabricii”, produsele şi serviciile ISPAL, sunt disponibile spre accesare website-ul www.ispal.ro şi www.mobilalapoartafabricii.ro.

Alte articole din Business 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter