machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

   Tehnologie / Luni, 02 Iunie 2014

Samsung lansează smartphone-ul cu sistem de operare Tizen

samsung_Z.jpgSamsung Z, primul smartphone dezvoltat cu ajutorul platformei Tizen, a ieşit, în sfârşit, din laboratoarele firmei sud-coreene şi va putea fi testat în cadrul conferinței dezvoltatorilor de aplicații pe Tizen ce are loc începând cu 3 iunie la San Francisco.
Dispozitivul este echipat cu un ecran HD Super AMOLED de 4,8 inch și are un procesor quad-core de 2,3 GHz, 2GB RAM, 16GB memorie, tehnologie LTE şi o cameră foto de 8 megapixeli

Samsung Z, dezvoltat pe platforma Tizen, necesită un timp mai scurt pentru pornire și oferă capacități avansate de multi-tasking. Samsung Z poate susține atât conținut 2D cât și 3D, dar dispune și de îmbunătățiri pe partea de redare și vizualizare a conținutului, acțiuni ce devin mai comode și performante. Utilizatorii se vor bucura de protejarea datelor personale datorită senzorului de amprentă disponibil pe acest model.

Samsung Z va fi disponibil în cel de-al treilea trimestru în Rusia, comercializarea sa extinzându-se apoi și către alte țări. Utilizatorii vor avea acces la aplicații suplimentare în Tizen Store la lansarea smartphone-ului.

Tizen Store va oferi un program promoțional pentru toți dezvoltatorii de aplicații mobile timp de un an. Mai mult de atât, Samsung plănuiește să găzduiască primele provocări locale pentru dezvoltatorii Tizen din Rusia și țările CIS pentru a îmbogăți eco-sistemul Tizen de la lansarea dispozitivului.

Alte articole din Tehnologie 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter