machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

   Business / Joi, 29 Mai 2014

BCR a lansat asistentul financiar electronic pentru persoane fizice

asistent BCR.jpgBanca Comercială Română a lansat oficial, miercuri, serviciul Asistent Financiar BCR, aplicație online, cu cel mai complex motor de procesare automată a fluxului de venituri și cheltuieli din conturile clienților persoane fizice, care folosesc Click 24 Banking.

"Din cauza crizei financiare ne uităm tot mai mult la bugetul personal. Asistentul Financiar BCR oferă clienților transparență totală asupra cheltuielilor și vizibilitate totală asupra finanțelor proprii. BCR intermediază cel mai mare număr de tranzacții online din România, iar prin această aplicație peste 90% din operațiunile efectuate prin Click 24 Banking sau cu cardul sunt sortate pe categorii automat de Asistentul Financiar. Clienții au posibilitatea de a-și identifica cheltuielile viitoare și de a face estimări, de a se compara cu profile din aceeași categorie cu ei, de a fi notificați cu privire la țintele de cheltuieli pe care și le-au previzionat și de a-și vizualiza evoluția portofoliul în timp", a explicat, într-o conferință de presă, Marian Ignat, director executiv Divizia de Management Canale de Retail.

Tranzacțiile totale ale BCR, persoane fizice și juridice, pe zona de internet banking au fost în număr de 11,2 milioane în 2013, din care peste 3,5 milioane în zona de Click 24 Banking. Pe segmentul de retail non-cash, tranzacțiile online au totalizat 7,5 milioane.

Analistul Financiar BCR include și programul de bonusuri Bun de plată, pentru stimularea plăților fără numerar, prin care clienții primesc înapoi 2% din valoarea unei tranzacții făcute cu cardul de credit.

"Acesta este este cel mai mare cash back din piața bancară. De exemplu, doar din plata cu cardul pentru un plin de rezervor la o benzinărie, în fiecare lună, la finele anului un client primește înapoi valoarea tuturor comisioanelor de operațiuni cu cardul și are și un mic câștig", a spus Ignat.

Serviciul Asistentul Financiar BCR a devenit operațional efectiv pe 22 mai, după ce, timp de două săptămâni, a fost testat printr-un program pilot.

Suma medie de plată non cash la BCR este de 119 lei în supermarket și de 161 de lei la cumpărături online. AGERPRES

Alte articole din Business

focality


 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter