machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

   Business / Joi, 29 Mai 2014

Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA și Harvard Health Publications au încheiat un parteneriat strategic pentru furnizarea de conținut medical premium

regina_maria_8.jpgRețeaua privată de sănătate REGINA MARIA anunță parteneriatul cu Harvard Health Publications - divizia editorială a Harvard Medical School - în vederea accesării conținutului medical creat de medicii din cadrul prestigioasei instituții.
Inițiativa este o premieră pentru România și vine în contextul în care mai mult de două treimi dintre pacienții români caută informații medicale pe website-uri specializate.

Acordul dintre Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA și Harvard Health Publications oferă astfel pacienților români acces la o resursă valoroasă și credibilă de informații medicale și creează premisele unei experiențe de navigare utile și relevante.

“Unul dintre principalele noastre obiective este să oferim publicului interesat cele mai bune și de încredere informații medicale existente. Astfel, adăugarea conținutului oferit de Harvard Health Publications, una dintre cele mai reputate surse din domeniul sănătății la nivel internațional, celui existent deja pe site-ul REGINA MARIA, reprezintă un pas firesc pentru noi, un pas care nu face decât să adauge un plus de valoare experienței oferite pacienților noștri”, a declarat Fady Chreih, director executiv al Rețelei private de sănătate REGINA MARIA.

Noul conținut, structurat în patru arii principale, va fi disponibil pe www.reginamaria.ro și pe aplicația de mobil a Rețelei.

Informații medicale de încredere - în format text și video

Conținutul pe care Harvard Health Publication îl oferă în exclusivitate Rețelei private de sănătate REGINA MARIA vine în completarea conținutului medical disponibil deja pe site-ul Rețelei, creat de către echipa de medici din cadrul REGINA MARIA. Astfel, pe lângă articolele medicale create de medicii români, pacienții vor putea accesa, începând de astăzi, pe site-ul Rețelei, și informațiile oferite de către medicii din cadrul Harvard Medical School.

Conținutul este actualizat zilnic și structurat în patru categorii principale: sfatul medical al zilei, articole medicale, video-uri și ghiduri interactive de sănătate. Ghidurile vor fi disponibile în curând și vor acoperi 45 de simptome comune ale adulților și copiilor. Parcurgând o serie de întrebări referitoare la simptomele pe care le resimt, utilizatorii vor fi ajutați să ia deciziile potrivite pentru sănătatea lor.

Toate categoriile oferă sfaturi practice de sănătate și stare de bine, redactate de specialiști ai Harvard Medical School, acoperind o plajă largă de subiecte din următoarele domenii: sănătatea femeilor, sănătatea copiilor, probleme de ordin hormonal, îngrijirea pielii, nutriție, stil de viață și stare de bine.

Aproape 70% dintre adulți caută informații medicale pe site-uri de specialitate

68.9% dintre adulți caută informații medicale pe site-uri de specialitate - se arată într-o cercetare derulată în 2013 de către Rogalski Damaschin Public Relations cu scopul de a cunoaște mai bine percepțiile, atitudinile și comportamentele locuitorilor țării față de diferite aspecte din domeniul medical, pornind de la starea de sănătate generală, până la metode de tratament preferate, surse de informare credibile, influența lor asupra deciziilor legate de sănătate și până la așteptările pe care aceștia le au de la un medic.

“Când oamenii folosesc internetul pentru a găsi răspunsuri la întrebările lor despre sănătate și în loc de informații credibile, corecte, găsesc date vagi sau chiar false, consecințele nu pot fi decât neplăcute. Cu o mulțime de surse de informație la îndemână, pacientul modern este avid după conținut medical de calitate, de încredere, care îl ajută în mod real să găsească răspunsuri la problema cu care se confruntă și să economisească timp. În prezent, în România sunt puține site-urile de specialitate care oferă garanția că informațiile sunt de încredere și actualizate. Așadar, având la dispoziție conținut furnizat de Harvard Medical School, nu facem decât să ne asigurăm că oferim și mai multă calitate în ceea ce privește conținutul nostru medical”, a adăugat Fady Chreih.

Alte articole din Business 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter