machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

   Business / Vineri, 23 Mai 2014

Minute şi trafic de date în roaming incluse în abonamente Business RED de la Vodafone

convorbire.jpgVodafone România îmbogăţeşte portofoliul său de abonamente pentru companii, Vodafone Business Profiles. Clienţii dispun acum de minute, mesaje şi trafic de date în roaming incluse în toate pachetele RED, noi beneficii pentru toate planurile tarifare şi două noi abonamente.
Toţi clienţii business, noi şi existenţi, care optează pentru orice abonament RED se pot bucura şi în roaming de aceeaşi experienţă de navigare online, cu trafic de date inclus în pachetele RED, valabil în 45 de ţări, ce porneşte de la 250 MB pentru noul RED Start şi ajunge până la 2 GB cu noul pachet RED Top.

Minutele de roaming din pachetele RED Business pot fi utilizate şi pentru apeluri internaţionale, efectuate din străinatate, din şi către una dintre cele 45 de ţări din Zona Principala şi Extinsă de roaming. Spre exemplu, un client Vodafone Red Business aflat într-un oraş din Italia poate utiliza minutele de roaming nu numai pentru apeluri efectuate către România sau Italia, ci şi pentru apeluri către oricare dintre cele 45 de ţări eligibile.

De asemenea, clienţii care călătoresc în străinatate şi folosesc unul dintre noile pachete RED Extra (29 Euro/lună), RED (45 Euro/ lună) şi RED Top (75 Euro/lună), beneficiază, gratuit, de apeluri nelimitate primite în roaming, dacă se află în una din cele 45 de ţări.

Clienţii companii care efectuează des convorbiri internaţionale primesc beneficii suplimentare: minutele naţionale din pachetele White Smart şi White Top pot fi folosite şi internaţional, pe mobil, către destinaţii din Europa. Mai mult, clienţii ce au un abonament RED Start (23 Euro/lună) sau superior beneficiază şi de minute dedicate convorbirilor internaţionale, către orice destinaţie.

De asemenea, clienţii pot opta pentru două abonamente noi: RED Start şi White Top. Noul RED Start oferă, pentru 23 Euro/lună, apeluri şi SMS-uri naţionale nelimitate, 250 de minute internaţionale şi 400 de minute în roaming, precum şi 750 MB trafic de date naţional, alături de 250 MB trafic de date în roaming.

Utilizatorii pot alege şi pachetul White Top, care oferă convorbiri şi SMS-uri nelimitate în reţea, 300 de minute în orice reţea naţională şi către reţelele internaţionale fixe şi mobile, şi 750 MB trafic de date, pentru 20 Euro/lună.

Alte articole din Business 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter