machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

   Resurse WEB / Vineri, 24 Ianuarie 2014

Portal EURES va fi lansat în 2014

EURES_new_website.jpgEURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.

Aplicaţia „CV Online” va fi transformată în totalitate astfel încât solicitanţii de locuri de muncă vor putea utiliza cuvinte cheie uşor de selectat pentru a-şi descrie competenţele şi locurile de muncă anterioare, facilitând identificarea lor de către angajatori. Identificarea CV-urilor solicitanţilor se va face indiferent de limba utilizată de aceştia.

Funcţiile de căutare vor fi actualizate şi vor fi mai simple şi mai rapide decât înainte. Doar introducând un cuvânt cheie şi o locație, se pot obține rezultate în mai multe limbi pentru orice ţară sau regiune.

Aplicaţia ‘Paşaportul competenţelor sectoriale’ oferă angajatorilor posibilitatea să vadă ce competenţe deţine solicitantul într-un anumit sector, inclusiv unde şi cum le-a dobândit. Primele două sectoare online vor fi sectorul hotelier şi turismul. Angajatorii vor putea căuta candidaţi pe EURES cu ajutorul cuvintelor cheie utilizate în paşaportul competenţelor. Solicitanţii de locuri de muncă pot fi recomandaţi pentru paşaportul competenţelor de către angajatori sau printr-un certificat ori document.

În procesul de lansare a noului portal unele conturi de utilizator nu vor fi transferate automat. Conturile neaccesate timp de doi ani vor fi şterse iar posesorii mai multor conturi conectate la aceeaşi adresă de e-mail vor fi nevoiţi să atribuie o altă adresă de e-mail pentru fiecare cont.

Pe durata modificărilor utilizatorii nu vor putea să-şi acceseze contul timp de câteva zile, dar vor fi informaţi prin e-mail imediat ce noul portal va fi lansat şi pregătit pentru utilizare.

Pentru solicitanţii de locuri de muncă, după autentificare pe noul portal, EURES va furniza un „program de asistenţă la importarea CV-ului” în vederea republicării CV-ului utilizând noul format îmbunătăţit (sau pentru crearea unui CV nou). Foarte importantă este republicarea CV-ul pe noul site pentru ca acesta să devină vizibil pentru angajatori.

Alte articole din Resurse WEB 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter