machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

   Evenimente / Joi, 14 Noiembrie 2013

Experţi internaţionali premiază cele mai bune vinuri româneşti

vin_5.jpgVinurile româneşti sunt puse sub lupa juraţilor străini în cadrul competiţiei Premiile de Excelenţă Vinul.Ro 2013, eveniment aflat la cea de-a cincea ediţie, care se desfăşoară la Casa Vernescu, în perioada 12-15 noiembrie.
Concursul a adus la Bucureşti unii dintre cei mai mari specialisti din industria vinului la nivel internaţional, dar şi o premieră mondială pentru competiţiile de acest gen, analiza probelor incluzând şi vin cumpărat direct de la raft.

Concursul Premiile de Excelenţă este singura competiţie la nivel internaţional unde se analizează şi probe cumpărate direct de la raft, de către organizatori. În afara de această secţiune dedicată vinurilor de retail, concursul mai are încă două secţiuni: una pentru vinuri non-retail şi o secţiune pentru vinurile neîmbuteliate încă, dar disponibile exclusiv către restaurante şi magazine specializate. Anul acesta în concurs au fost înscrise peste 320 de probe de vin, peste 170 dintre acestea fiind înscrise direct de producători, restul fiind achiziţionate de către organizatori direct de pe rafturile magazinelor.

Din comisiile de jurizare fac parte unii dintre cei mai cunoscuţi specialişti la nivel internaţional, degustători şi jurnalişti de vinuri, cu o vastă experienţă în acest domeniu, care vor ocupa şi poziţia de presedinte de juriu. Acestora li s-au alăturat şi specialisti din România - somelieri, bloggeri de profil şi manageri de magazine specializate şi restaurante, persoane cu amplă influenţă în domeniul lor de activitate. Juriul Premiilor de Excelenţă Vinul.Ro 2013 este prezidat de: Michel Blanc (Franţa) - directorul Sindicatului Viticultorilor din Chateauneuf du Pape, Anne Serres (Franţa) - degustător şi jurnalist al revistei Terre de Vins, Pierre Thomas (Elveţia) - jurnalist şi membru în comisiile de jurizare al mai multor concursuri internaţionale şi Ryan Opaz - comunicator, specialist în promovare şi jurat al mai multor competiţii internaţionale.

Cele mai bune vinuri româneşti prezente pe piaţa autohtonă şi nu numai vor fi medaliate în cadrul unei Seri de Gală, ce va fi organizată pe 15 noiembrie, la Casa Vernescu, începând cu orele 19.00.

Printre obiectivele concursului 'Premiile de Excelenţă Vinul.Ro' se numără promovarea vinurilor de bună calitate, încurajarea producţiei şi a consumului responsabil de vin, informarea şi educarea publicului în domeniul vinurilor şi prezentarea ultimelor tendinţe din industrie. De asemenea, medaliile şi distincţiile câştigate în cadrul competiţiei pot reprezenta un criteriu important şi de încredere în influenţarea deciziei de cumpărare a vinurilor de către consumatori.

Alte articole din Evenimente 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter