machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

   News / Vineri, 27 Septembrie 2013

Vox TV din Galaţi devine televiziune regională

vox_tv.jpgConsiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat joi solicitarea societăţii Delta Rom SA de modificare a licenţei audiovizuale a televiziunii Vox TV din Galaţi, dintr-una locală într-una regională.
Solicitarea radiodifuzorului viza ca Vox TV să emită în judeţele Galaţi, Brăila, Vrancea, Buzău, Tulcea şi Constanţa, dar membrii CNA au aprobat doar pentru Galaţi, Brăila şi Vrancea.

Potrivit site-ului CNA, asociaţii societăţii Delta Rom SA sunt senatorul PC Eugen Durbacă - acţionar principal (73,684%), Delta Com '93 SRL (asociat unic Eugen Durbacă) - 2,93%, Agro Decvrm SRL - 1,462%, Cristofor Durbacă - 1,462% şi Valentina Simona Durbacă - 1,462%.

'În zona noastră, Galaţi-Brăila, nu există o televiziune regională. Considerăm că avem toate ingredientele pentru a face acest lucru, avem o echipă competentă, avem echipamente, logistică şi avem suport financiar. (...) Considerăm că putem face faţă noilor cerinţe. Majoritatea emisiunilor sunt axate pe componenta educaţională, informativă şi culturală', a spus directorul de programe la Vox TV, Miruna Mihailovici.

De asemenea, CNA a aprobat joi solicitarea societăţii Minisat Telecom SRL din Târgovişte de prelungire, cu nouă ani, a licenţei audiovizuale pentru Radio Minisat Predeal.

Solicitarea de prelungire a licenţei Radio Minisat Predeal a fost aprobată de membrii CNA cu unanimitate de voturi. AGERPRES

Alte articole din News 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter