machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

   Social Media / Luni, 04 Februarie 2013

La ce sunt bune noile carduri inventate de Facebook

facebook-gift-card.jpgÎntr-un nou efort de a deveni un serviciu universal pentru întreaga populaţie şi de a-şi creşte profiturile, Facebook a lansat un sistem de carduri cadou.
Cardurile sunt reale, au pe ele o sumă de bani şi sunt livrate prin poştă. Atunci când o persoană primeşte un cadou de la o reţea de magazine de la care a cumpărat online, banii sunt adăugaţi pe cardul pe care îl deţine. Deocamdată, noul sistem propus de Facebook a atras patru lanţuri de magazine din Statele Unite: Jamba Juice, Olive Garden, Sephora şi Target.

"Utilizatorii pot ţine mai multe evidenţe ale cadourilor, iar fiecare evidenţă va fi dedicată retailerului de la care provine cadoul. Spre exemplu, un utilizator poate să fi primit cadouri de 100 de dolari de la Sephora, de 75 de dolari de la Target, de 50 de dolari de la Olive Garden şi de 8.25 de la Jamba Juice. Aceste liste pot fi consultate prin intermediul opţiunii Account Settings de pe Facebook, prin intermediul telefonului sau calculatorului. Facebook va anunţa utilizatorii atunci când apar modificări în aceste liste, trimiţănd un mesaj în timp real pe telefonul mobil”, se precizează pe blogul oficial al Facebook.

Serviciul Gift Card este lansat treptat doar pentru utilizatorii din Statele Unite. De asemenea, trebuie menţionat că noul serviciu de carduri cadou nu este acelaşi lucru cu Facebook Gifts, care a fost lansat în septembrie 2012. Facebook Gifts oferă utilizatorilor posibilitatea să le trimită prietenilor cadouri reale, prin intermediul comenzii prin e-mail.

Alte articole din Social Media 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter