machiavelli.ro

administratie.ro

edumanager.ro

medicalmanager.ro

mineritmodern.ro

directorit.ro

   Social Media / Luni, 04 Februarie 2013

Twitter, atacat de hackeri: 250.000 de conturi au fost afectate

hacker1.jpgAproximativ 250.000 de utilizatori ai Twitter sunt în pericol de a pierde controlul asupra informaţiilor postate pe reţeaua de socializare. Hackerii au reuşit să obţină acces la diverse date, în urma unui atac informatic ce a avut loc recent.
Oficialii reţelei de socializare Twitter au declarat că hackerii ar fi putut obţine accesul la informaţiile postate de aproximativ 250.000 de utilizatori, dintre cei 200 de milioane.

Compania a recunoscut pe blogul său că la începutul săptămânii trecute a detectat intenţia unor hackeri de a obţine accesul la informaţiile utilizatorilor. Ei spun că au reuşit să oprească atacul la câteva minute după ce a fost detectat. Cu toate acestea, cei de la Twitter susţin că este posibil ca numele de utilizator, adresele de email şi parolele a 250.000 de utilizatori să fi intrat deja în posesia atacatorilor.

Twitter a resetat deja parolele şi au trimis email-uri către utilizatori sfătuindu-i să îşi creeze un alt cont. "Atacul nu a fost făcut de nişte amatori şi nici nu credem că este vorba despre un incident izolat.Atacatorii au fosdt extrem de sofisticaţi şi credem că în ultima vreme şi alte companii şi organizaţii au trebui să facă faţă unor atacuri similare. De aceea ne-am simţit datori să facem public acest lucru, în timp ce noi căutăm mai multe informaţii", se menţionează pe blogul Twitter.

Alte articole din Social Media 
Newsletter

Idei pentru Lideri
Citate de Abraham Lincoln pentru comunicatori lincoln_abraham.jpg
Cel mai cunoscut preşedinte al Statelor Unite din secolul al XIX-lea, Abraham Lincoln, a fost izvor de inpiraţie pentru mulţi comunicatori timp de aproape două secole.
Pentru a aminti de înţelepciunea celui care a spus că “Votul este mai puternic decât glonţul”, PR Daily a “tradus” câteva dintre citatele care-l au ca autor pe cel de-al 16-lea preşedinte american.
Citatul saptamanii
Henry Ford - “Când totul pare a-ţi fi împotrivă, aminteşte-ţi că avionul decolează împotriva curentului, nu pe direcţia lui”
ford_henry.jpg
Interviu
Jacques Séguéla: “Publicitatea este o meserie a iubirii, nu o meserie a banilor” seguela_jacques.jpg
Jacques Séguéla, cunoscut drept guru-ul publicităţii franceze, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că publicitatea nu este o meserie care are drept scop banii, ci este un domeniu al iubirii şi pasiunii pentru creativitate.
Cu câteva zile înainte de a împlini 80 de ani, Séguéla a participat la Forumul de Afaceri Regional Franţa - Europa de Sud-Est care s-a încheiat miercuri la Bucureşti.
Cartea saptamanii
”Cei care schimbă”: o carte despre cum gândesc, decid și acționează antreprenorii români care au reușit în lupta cu multinaționalele cei-care-schimba.jpg
”Cei care schimbă”, noua apariție editorială de la Publica, este prima carte care vorbește despre mecanismele și procesele de decizie ale primei generații de antreprenori români de după deșertificarea comunistă.
Mona Dîrțu și Andreea Roșca desăvârșesc cei 20 de ani petrecuți în presa de business cu o carte care desparte apele mediului de afaceri din România. ”Cei care schimbă” jocul ne prezintă poveștile acelor antreprenori români care au ales lupta în detrimentul cârdășiei, atenția pentru clienți în schimbul contractelor cu statul și pasiunea în locul șmecheriei. Istoriile City Grill, MedLife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert și Bitdefender sunt cele care țes zestrea ADN-ului antreprenorial românesc de calitate.
Site-ul saptamanii
Portal EURES va fi lansat în 2014 EURES_new_website.jpg
EURES, portalul dedicat mobilităţii europene pentru ocuparea forţei de muncă, va fi supus unei transformări la începutul anului 2014.
Portalul va avea o nouă aplicaţie „CV Online”, funcţii de căutare îmbunătăţite, un nou design grafic şi de interacţiune şi va fi mai uşor de folosit.
das-instalatii.ro

Afisari
counter